Supralux H-100 szintetikus hígító

Supralux H-100 szintetikus hígító

860 Ft / Db

Termékváltozatok
Darab

Eredeti szintetikus festékhígító, ecsetkímélő.

Alkid műgyanta alapú lakkok, festékek, olajfestékek felhordási konzisztenciájának beállítására, a festék elcsepegések eltávolítására, továbbá a festőszerszámok tisztítására szolgál.

Agresszív, felmaródást okozó oldószereket nem tartalmaz, de a lakkbenzinnél hatékonyabban hígít.

Kiszerelés: 0,5, 1 és 5 liter

Minőségmegőrzési idő: 24 hónap, az MSZ 13910 szerint +5 és +25oC között fedett és zárt raktárban tárolva. A hígító korlátlan ideig megtartja minőségét, viszont a műanyag csomagolóanyag a tárolás során deformálódhat. Tűzveszélyességi fokozat: II. Használata során a dohányzás és nyílt láng használata tilos

Felhasználási útmutató:

       HÍGÍTÁS:

A lakkot vagy a festéket, a használatot megelőzően a felhordási konzisztencia beállításához szükséges mennyiségben kell a Supralux H-100 szintetikus hígítóval összekeverni. Szórással történő felhordáshoz általában több, ecseteléssel, hengerléssel történő felhordáshoz pedig kevesebb hígító szükséges. A túlzott hígítás csökkenti a felhordott bevonat vastagságát és védőképességét. Festés után célszerű kevés hígítót önteni a maradék festék tetejére, a doboz visszazárása előtt.   

       ESZKÖZÖK TISZTÍTÁSA:

A munka befejeztével azonnal tisztítsuk meg az ecseteket, és a szerszámokat a rajtuk maradt festéktől, mert később nagyon nehéz eltávolítani.

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo