Poli Derm kéztisztító krém

Poli Derm kéztisztító krém

320 Ft / Db

Termékváltozatok
Darab

 

A 2016-ban életre hívott termék a Poli-Farbe Vegyipari Kft. legújabb, háztartási-vegyi vonalának első képviselője. A Poli-Farbe Poli Derm kéztisztító krém súroló hatású mikroszemcséinek köszönhetően hatékonyan tisztít, mindemellett
kézkímélő hatással rendelkezik. A termék fenyő illatú.

 

Alkalmazási terület

Intenzív tisztító hatás, a legmakacsabb olajos szennyeződések hatékony eltávolítására. Takarékos, hideg vízzel is kiválóan tisztít. Kb. 100-150 kézmosásra elegendő. Nem szárítja ki a kezet.

Felhasználás

Vegyen annyi kéztisztító krémet (kb. 2-4 g), amennyit egy kevés vízzel kényelmesen szét tud teríteni, intenzív dörzsöléssel tisztítsa meg a kezét, végül folyó vízzel mossa le. A dörzsölés hatására a mikroszemcsék fellazítják, a felületaktív anyagok pedig feloldják a szennyeződéseket. Használat után csukja be a tégelyt, hogy ne száradjon be. Gyermekektől és élelmiszerektől tartsa távol. Ha szembe kerül, bő vízzel mossa ki. Fagymentes, hűvös helyen tárolja. Felhasználható: (nap/hónap/év/gyártási szám) lásd a csomagolás tetején.

Összetétel

Aqua, Cellulose, Calcium Carbonate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Fatty Alcohol Polyglycolether, Sodium Polyacrylate, Parfum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Alcohol, CI19140, CI42051.

 

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo