Poli-Farbe Inntaler Izoláló belső falfesték

Poli-Farbe Inntaler Izoláló belső falfesték

3,010 Ft / Db

Termékváltozatok
Darab

 

Használatával elfedhetők a dohányfüst, korom, beázás, valamint zsíros szennyezések által okozott foltok, elszíneződések. A festék magas fehérségű, kitűnő fedőképességű oldószer, ammónia-, lágyítószer és szagmentes.

Jellemzés: Kitűnő fedőképességű és fehérségű, oldószer-, ammónia-, lágyítószer és szagmentes, matt belső falfesték. Bevonata mosás- és súrolásálló, jól tapad, rugalmas.

Alkalmazási terület: Nikotin-, korom-, beázási foltok-, zsíros foltok lezárására, izolálására használható beltéri falfelületeken.

Felhordás: - ecsettel, finom hengerrel (bárányszőr, velúr) – javasolt rétegszám: 1 vagy 2 réteg

Felhasználási utasítás: A felületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, pormentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani és a falfelületet gletteléssel ki kell javítani. Az erősen szívó felületet Inntaler diszperziós mélyalapozóval kell előkezelni. A felület szennyezettségétől függően az anyagszükséglet 150-300 ml/m². Nagyon szennyezett felület esetén 220-300 ml/m² festék két rétegben való felhordása szükséges. Felhordás előtt a festéket alaposan fel kell keverni. A megfelelően előkészített falfelületre egy vagy két rétegben hordjuk fel a festéket finom hengerrel vagy ecsettel. Az első rétegnél max. 5% vízzel lehet hígítani, ha a felhordás módja szükségessé teszi, a másokik rétegnél ne hígítsuk a festéket. A két réteg felhordása között min. 6 óra száradási időt biztosítsunk. A száradási idő függ a felfestett anyag mennyiségétől és a fal, illetve a levegő hőmérsékletétől. Csak teljesen száraz felületre fessük a különböző rétegeket. Ha az izolálás első réteg után tökéletes, második rétegként alkalmazhatunk fehér vagy színes diszperziós beltéri falfestéket. Az izoláló falfestékkel lokálisan kisebb foltok is elfedhetők. Ekkor a folt izoláló festékkel való lezárása után a fedőfestéket megfelelő rétegvastagságban, legalább két rétegben hordjuk fel, hogy foltmentes felületet tudjunk elérni. az izoláló falfesték fafelületek alapozására is alkalmazható egyes fafajtáknál, ahol a vízzel hígítható zománcfestékkel való festés során a felületből színezőanyagok oldódnak ki. Ekkor az izoláló réteg meggátolja a fedőzománc elszíneződését, sárgulását. Egy réteg felhordása szükséges hígítás nélkül. A festés +5°C feletti hőmérsékleten kell végezni, beleértve a fal és a levegő hímérsékletét. Festés után az eszközök bő vízzel azonnal elmoshatók. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

Átfesthetőség

6 óra

Alkalmazás

finom hengerrel, ecsettel

Javasolt rétegszám

1-2 réteg

Hígítás

vízzel legfeljebb 5%-ban

Kiadósság

6-8 m2/liter egy rétegben, sima felületen

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo