Supralux Konyha- és Fürdőszobafesték

Supralux Konyha- és Fürdőszobafesték

6,750 Ft / Db

Termékváltozatok
Darab

 

 

Vizes diszperziós beltéri falfesték, különösen párás helyiségek (fürdőszoba, konyha) falfelületeire, beltéri igénybevételnek kitett falak, mennyezetek, (vakolat, beton, gipszkarton, üvegszálas tapéta) megfelelő előkészítés utáni festésére. Tartós penészgátló hatású, matt, mosható bevonatot ad, könnyen felhordható, kimagasló fehérségű és fedőképességű, páraáteresztő.

Tárolás: +5 és +30ºC közötti hőmérsékleten, fedett, zárt, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védett helyiségben az MSZ 13910 szerint. A termék fagyveszélyes!

Minőségmegőrzési idő: Előírásszerű tárolás esetén 24 hónap

Színezés: Supralux Falfesték színezővel (max. 5%) keverhető

Felhordási módok: Ecsetelés, hengerlés

Hígítás, eszközök tisztítása: Csapvízzel, Mélyalapozott felület esetén az első réteg felhordásához legfeljebb 5-10%, a második réteghez kb. 5% víz hozzáadása szükséges.

Kiadósság: 5-8 m2/l/réteg, függ a felület minőségétől és a felhordás módjától

Száradási idő: száraz: 20 ºC-on 4-6 óra Átfesthető: 4-6 óra után Tűzveszélyességi fokozat: Nem tűzveszélyes

Felhasználási útmutató:

A festék bevonata dekoratív, sima, matt, fehér, amely a fal természetes lég- és páradiffúzióját lehetővé teszi. Alkalmazható új falfelületek festésére és régi falfelületek felújítására. A falnak száraznak, épnek és tisztának (por-, olaj-, zsír- és egyéb szennyeződésektől mentesnek) kell lennie. A levelesen leváló, táskásodó, laza rétegeket el kell távolítani, és szükség esetén a felületi egyenetlenségeket ki kell javítani (habarcs, glett). Frissen vakolt felületre csak a vakolat teljes megszilárdulása, átszáradása után használható. Penészfoltoktól mentes, vagy új fal esetén Supralux Konyha és Fürdőszoba Alapozóval kell a felületet előkészíteni. A száradás
(min. 3 óra) után történhet a Supralux Konyha- és Fürdőszobafesték felhordása. Penészes falfelület esetén a penészfoltokat – amennyire csak lehet – le kell kaparni, majd hígított (kb. 1:1) HYPO-val célszerű kezelni. 24 órás száradás után a folt enyhe kaparással, dörzsöléssel teljesen eltávolítható. A továbbiakban ugyanúgy kell eljárni, mint új falfelület esetén. A festendő felület és a levegő hőmérséklete érje el a +10°C fokot. A még vizes állapotú festék vizes mosással eltávolítható a festéshez használt eszközökről. Továbbiakat lásd a termékismertetőben.

Kiszerelés: 2L, 4L,14L

Kiadósság: 8.0 m2/liter

 

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo