Boróka classic vizes fabevonó alapozó és vékonylazúr egyben

Boróka classic vizes fabevonó alapozó és vékonylazúr egyben

10,870 Ft / Db

Termékváltozatok
Darab

 

Jellemzés

 

Vízzel hígítható, kiváló időjárás- és UV-állósággal rendelkező kültéri vékonylazúr. Alkid kötőanyagtartalmának köszönhetően mélyen beszívódik a fa anyagába, tartósan rugalmas, nem repedező, ellenálló és vízálló bevonatot ad. A fa természetes légzését nem gátolja és biocid tartalma biztosítja, hogy a farontó gombák és rovarok ne károsítsák a fa anyagát. Ennek köszönhetően külön konzerváló alapozót nem kell használni.

 

Alkalmazási terület

 

Kültéri, elsősorban nem mérettartó fafelületek, kerítsek, faházak, verébdeszkák, pergolák, bútorok festésére használható. Alkalmas ajtókra, ablakokra is, főleg egyenletes, vízlepergető, az időjárásnak és az UV sugaraknak ellenáll. Egyaránt alkalmas kemény- és puhafa felületek védelmére.

 

Felhordás: ecsettel

 

Javasolt rétegszám: 3 réteg

 

Felhasználási utasítás

 

Használat előtt a festéket jól fel kell keverni. Új felület festése előtt, csiszolást, portalanítást, ha szükséges, Poli-Farbe észter hígítóval, gyantamentesítést kell végezni. Az első réteget 25% vízzel való hígítás után kell felkenni a fa szálirányával megegyező irányban egyenletes rétegben, puha ecsettel. 24 óra száradási idő biztosításával lehet a második és a harmadik réteget felkenni, amelyeket már nem szabad hígítani. Felújításnál csiszolás, portalanítás után 1-2 réteg lazúr felhordása szükséges hígítás nélkül. a rétegek között csiszolni nem szabad az anyagban lévő konzerválók miatt. A fa eredeti színe, minősége 8fenyő, tölgy, akác) és szívóképessége erősen befolyásolja a végső szín kialakulását, ezért célszerű először próbafestést végezni. A festést +10°C hőmérséklet alatt ne végezzük! A különböző színek egymással keverhetők. Festés után közvetlen a szerszámok vízzel elmoshatók.

 

 

 

Színek

 

 

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo