Supralux Radiátorfesték

Supralux Radiátorfesték

2,460 Ft / Db

Termékváltozatok
Darab

 

Alkidgyanta alapú zománcfesték, vas, acél, horganyzott és alumínium fűtőtestek, központi fűtésrendszerek elemeinek védő és dekorfestésére kialakítva. nem sárguló, hőálló bevonatot képez. Beltéri felhasználásra.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ: A bevonandó felületet megfelelően elő kell készíteni (rozsda, olaj, por és nedvesség mentes felület kialakítása). Szükség esetén a régebbi festékréteg teljes eltávolítására a Supralux festéklemaró alkalmas. Felhasználás előtt az anyagot alaposan keverjük fel. A festéket vékony rétegben hordja fel és alaposan dolgozza el. Felvitele történhet ecsettel, hengerrel, neumatikus, airless szórással, +5 C° - +20 C° között. Mosás előtt a felesleges festéket távolítsuk el az ecsetből.

Javasolt bevonatrendszerek még nem festett felületre: vas, acél, horganyzott acél Supralux Korallkyd Korróziógátló alapozó, 2 réteg Supralux Radiátor. Alumínium: Supralux Tiszakorr, 2 réteg Supralux Radiátor.

Régi bevonatok felújító festése: hibátlan bevonatokat csiszolni és hígítós ruhadarabbal zsírtalanítani. A repedezett laza festékréteget kaparással, csiszolással eltávolítani, majd az előbbiek szerint alapozni, mielőtt a Supralux Radiátort használjuk. Minden esetben ajánlott 2 réteg, a rétegek között 2-4 óra száradási időt hagyva felvinni.

Tilos működésben lévő fűtőtesteken alkalmazni, annak bekapcsolásával várjuk meg a végleges 24 óra száradási időt.

Hígítás max 10%-ban Supralux H-100-as hígítóval.

Kiadósság: 0,5l / kb. 6 m²

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo