Poli Farbe Inntaler Air cleaner beltéri falfesték

Poli Farbe Inntaler Air cleaner beltéri falfesték

20,260 Ft / Db

Termékváltozatok
Darab

 

A 2016-os év termékújdonsága a Poli-Farbe INNTALER Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték. A Dow FORMASHIELD kötőanyag technológiájával készülő Poli-Farbe újdonság június 20-tól kapható a szakkereskedésekben. A 10 literes Poli-Farbe INNTALER Air Cleaner légtisztító beltéri falfesték a különböző lakberendezési tárgyakból – préselt falapokból készült bútorokból, különböző kárpitokból, szőnyegekből, laminált padlókból – felszabaduló formaldehid molekulákat a levegőből megszűrve megköti, és ártalmatlan vízgőzzé alakítja át. A vízgőz természetes úton elpárolog, a körforgás eredményeként pedig „tisztul” a belső térben lévő levegő összetétele.

Száradási idő

2 óra (20˚C-on).

Átfesthetőség

2 óra (20˚C-on).

Tárolás

5-25°C-on. Fagyveszélyes!

Minőségét megőrzi

eredeti, bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 24 hónapig.

Javasolt rétegszám

2 réteg.

Higítás

nem megengedett!

Kiadósság

8-10 m²/l rétegenként.


Alkalmazási terület

Lakóépületek (különösen gyerekszobák, hálószobák, nappalik), középületek (irodák, tantermek, csoportszobák) beltéri falfelületeinek festésére, az ott tartózkodó személyek kémiai terhelésének csökkentésére. A terméket olyan beltéri helyiségekben alkalmazzuk, ahol sokat tartózkodunk!

Felhasználás

A festendő felületnek száraznak, tisztának, portól, olajtól, egyéb szennyeződésektől mentesnek, a festék fogadására alkalmas állapotúnak kell lennie. A festéket a használat előtt alaposan fel kell keverni. Porózus, szívóképes alapfelület esetén Inntaler diszperziós mélyalapozó használata javasolt. A légtisztító falfesték Poli-Farbe színezőpasztával, vagy színezőfestékkel, legfeljebb 5%-ban adagolva színezhető. A festést 10 ˚C alatt és 25 ˚C felett ne végezzük. Az eszközök a festést követően vízzel elmoshatók, a megszáradt festék oldószerekkel, festéklemaróval távolítható el.

Összetétel

Speciális akrilát kötőanyag, pigment, márványőrlemény, adalékok, víz.

Tulajdonságok

A légtisztító képesség és kapacitás arányos az egységnyi felületre felhordott festék mennyiségével, a festett felület nagyságával és a beltéri levegő minőségével. A termék légtisztító hatása idővel megszűnik. Kb. 25 m2 alapterületű helyiségben, 2 dl/m2 festékkel festve és átlagos aldehid koncentráció (30 µg/m3) mellett 4-6 év elteltét követően válik szükségessé az átfestés.

Veszélyességi osztály

Nem tűzveszélyes.

 

 

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo