Supralux Frontal Lábazat- és Homlokzatfesték

Supralux Frontal Lábazat- és Homlokzatfesték

1,840 Ft / Db

Termékváltozatok
Darab

 

Épületek festésére használható kiváló fedőképességű kültéri festék. Megfelelő szilárdságú vakolat és beton felületek bevonására alkalmas. Nagyon könnyen felhordható, száradás után sima, matt, időjárásálló bevonatot eredményez. Iskolatábla és cementtábla festésére is alkalmas.

 

Használati útmutató

Használat előtt alaposan felkeverendő!

A felületnek épnek, tisztának és hordképesnek (por-, olaj-, zsír-, és egyéb szennyeződésektől mentesnek) kell lennie. Frissen vakolt felületen csak a vakolat teljes átszáradása után alkalmazható, korábban már festett felületek felújításánál a repedezett, laza festéket és vakolatot kaparással, csiszolással el kell távolítani, a vakolathibákat kőművesmunkával, a festékhibákat folttapaszolással ki kell javítani. Festés előtt Supralux Impregnáló Mélyalapozó használata szükséges, majd 4-6 órás időközönként 2 réteg Supralux Lábazat- és Homlokzatfesték felhordása javasolt.

Festési körülmények: A festendő felület, a festék és a levegő hőmérséklete érje el a +5°C-ot, de ne legyen több +30°C-nál. A forró napsütötte felületek festését kerülni kell. Használata esős, ködös időben nem javasolt.

Kiadósság: 1 l / 10 m²

Hígíthatóság: max. 5%-kal hígítható

Felhordás: henger, ecset, airless szórás

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo