AkzoNobel termékei

2019.06.14.

Az AkzoNobel a világ egyik legnagyobb bevonatgyártója. A skandináv gyökerű márka története több száz éves múltra tekint vissza. Eredete visszanyúlik egészen 1777-ig, amikor Dániában megkezdődött a mai napig is tartó festékgyártás.

Cégünk számos terméküket tartja raktáron, igen széles szín és termékválasztékban.
 
Falfestékek: az utóbbi évek legnépszerűbb színes falfestékei a Dulux Nagyvilág színei, valamint a foltálló, mosható tulajdonságokkal is bíró Dulux Easycare. Összesen 104 színből választhatunk a finom, visszafogott színektől, egészen az erős, sötétebb színekig.
 
Favédelem: a Sadolin márkanév egyet jelent a teljeskörű favédelemmel és széles színskálával.  Az otthonunkban, kertünkben használt fafelületek időről időre felújításra szorulnak, mert a nedvesség, az UV sugárzás, a hő és különféle gombák, rovarok kárt okoznak bennük. Ezért ajánljuk a Sadolin termékcsaládot. A különböző igényeknek és felületeknek megfelelően választhatóak a Sadolin Extra, Extreme, Plus és Classic  termékek.
 
Zománcok: a Koralkyd és Tiszakorr kifejezetten fém felületek alapozására és védelmére szolgálnak. A Supralux Durol korróziógátló zománcfesték kül- és beltérben fém- és fafelületekre alkalmazható. A Supralux Orkán pedig közvetlenül alumínium és horganyzott acélfelületekre alkalmazható.
 
A Hammerite termékcsalád igen népszerű, hiszen közvetlenül a rozsdára festhető fényes, kalapácslakk, selyemfényű, matt és homokszórt változatokban kapható a Total-Épker Kft. üzleteiben.
 
Amennyiben szívesen megismerkedne közelebbről is az AkzoNobel gyár termékeivel, jöjjön el szakmai napunkra június 20-án, ahol a cég képviselője szívesen válaszol a termékekkel kapcsolatban felmerülő kérdésekre.

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo