Az egyrétegű falfestékek előnyei

2016.11.11.

A lakás helyiségeit legegyszerűbb módon egy kis festékkel újíthatjuk meg, frissíthetjük fel. Ezt manapság már magunk is könnyedén elvégezhetjük, hiszen óriási a választék színesebbnél színesebb festékekből, amelyeket egyre egyszerűbb kezelni és alkalmazni.

 

Ha igazán vidám, színes, trendi otthonra vágyunk felejtsük el a hagyományos fehér falfestékeket és merjünk kísérletezni a színekkel. Ehhez nagy segítséget nyújt az internet, hiszen számos festékgyártó oldalán találhatunk színtervező felületet.

Ha megtaláltuk a nekünk tetsző színeket kevertethetünk is festéket a festékboltban vagy magunk bekeverhetjük otthon színezőpasztával (Trilak Aquakolor vagy Poli Farbe színezőpaszta) a fehér diszperziós falfestéket (itt arra kell csak vigyázni, hogy minden egyes vödörnél ugyanabban az arányban keverjük a pasztát a fehér festékbe, különben mindig más-más árnyalatú festéket kapunk).

A laikus felhasználó számára a legoptimálisabb megoldás az előre kevert színes falfesték, amely akár egy rétegben felkenve is elegendő lehet. Ezekből a falfestékekből óriási a választék. Könnyű használata és ára miatt igen népszerű mind a „diy lakásfelújítók” mind pedig a profi festők körében. Ezekre a festékekre nem kell várni, hiszen azonnal leemelhetők a polcról, otthon sem kell vele bajlódnunk, maszatolnunk, kevergetnünk, kísérleteznünk, hiszen felbontás után azonnal kenhető. Szinte mind mosható, környezetbarát falfesték. Cégünk is több ilyen jellegű festéket forgalmaz:

Dulux a Nagyvilág színei: kiváló minőségű latex festék, amely matt felületet biztosít oldalfalra és mennyezetre egyaránt. Kivételes fedőképessége, tartóssága és moshatósága miatt igen kedvelt festékfajta. A szennyeződések, pecsétek, kilöttyent folyadékok könnyen eltávolíthatók úgy, hogy a fal színe megmarad. Igen nagy a színválaszték, hiszen 56 féle szín közül választhatunk. 14 m2/l. Ára: 4250 Ft/2,5 l; 7490 Ft/5 l.

Dulux EasyCare: az Akzo Nobel forradalmi fejlesztése ez a víztaszító tulajdonságú, foltálló falfesték. Ez a festék egyedülálló összetételének köszönhetően szinte taszítja a koszt. A folyékony állagú szennyeződések leperegnek róla, a többi szennyeződést pedig könnyedén lemoshatjuk, úgy hogy a fal színe ugyanolyan marad még a sok mosást követően is. Ennél a festékfajtánál is igen nagy a választék, hiszen 48 színből áll a színskálája. 16 m2/l. 4430 Ft/2,5 l; 8020 Ft/5 l.

Poli Farbe Platinum: ez a falfesték hordozza magában az egyrétegű falfestékek előnyeit és még a környezetet sem szennyezi, így biztonságos a felhasználók számára, hiszen ez egy formaldehidmentes falfesték. Matt falfelületet biztosít, könnyen tisztítható, jó színtartó képességekkel rendelkezik. 53 féle színből válogathatunk. Kiadósság: 15-20 m2/l. 2360 Ft/l; 4290 Ft/l; 7150 Ft/5l.

Héra prémium: a PPG Trilak gyártmánya ez az egyrétegű falfesték, amely kiváló minőségű tartós, latex matt felületet biztosít. Az „air flow” technológiának köszönhetően lehetővé teszi a falak „lélegzését” a festékréteg alatt. Az előzőekhez hasonlóan a szennyeződések könnyedén eltávolíthatóak a falfelületről. Kiadósság: 9 m2/l. 4500 Ft/2,5 l; 7740 Ft/5 l.

Ha a rengeteg szín közül mégsem találnánk meg a nekünk tetszőt az egyrétegű falfestékek színválasztékából, kevertessünk a boltban, hiszen ebben az esetben több ezer szín közül választhatunk.

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo