Az ősz színei a lakásban

2015.10.21.

Az ősz beköszöntével a természet sokszínű ruhát ölt. Nézzük, milyen hatással vannak ránk az ősz színei, ha otthonunkban ezekkel a színekkel vesszük magunkat körül.

Barna: szilárdság; megbízhatóság; önuralom; józanság; magabiztosság; gondoskodás; önbizalom; hűség; közvetlenség. A barna a befogadás és a szilárdság. A barna megbízható. A barna józanul gondolkodik. A barna tehetséges, és minden helyzetben helytáll. A barna olyan biztonságos, mint egy ház. A barna a föld sója. A barna a társalgás színe. A barna hűvös és hűsítő. A mértékletesség színe. Mindenekfelett, a barna stabil.
A barna a befogadás és a szilárdság. A barna megbízható. A barna józanul gondolkodik. A barna tehetséges, és minden helyzetben helytáll. A barna olyan biztonságos, mint egy ház. A barna a föld sója. A barna a társalgás színe. A barna hűvös és hűsítő. A mértékletesség színe. Mindenekfelett, a barna stabil. 

Use acorns or nut in any glass container to match your decor style "There's no-place like Home!"  (Dorothy).  Are YOU in the RIGHT Home? KevinHarden.ebby.com:

A narancssárga ötvözi a a piros által sugalmazott energiát és a sárga boldogságát. Általában az örömmel, napfénnyel és a trópusokkal kötik össze. A narancssárga a lelkesedést, az elragadtatást, a boldogságot, a kreativitást, az elhatározottságot, a vonzerőt, a sikert,a bátorítást, és az izgatást fejezi ki.

Az emberi szem számára a narancssárga egy nagyon meleg szín, így a forróság érzetét kelti, de nem olyan agresszív, mint a piros. A narancssárga növeli az agyba jutó oxigén mennyiségét, élénkítő hatású és növeli a szellemi aktivitást. Nagyon elfogadott a fiatalok körében. A narancssárgáról az egészséges étel jut eszünkbe és az étvágyunkat serkenti. A narancssárga az ősz és az aratás színe.

Image result for sütőtök

 

 

A vörös melegséget, aktivitást, dinamizmust sugároz.
Életerőt, bátorságot, nagy erőbedobást, vitális vágyakat, győzelemre irányuló akaratot jelez.
Túlzott mértékben konfliktusérzést, türelmetlenséget, agresszióra való hajlamot mutathat.
 
·  növeli a testhőmérsékletet, ösztönzi a vérkeringést, segíti az adrenalin képzést

·  csökkenti a fáradtság érzését, krónikus betegségeket old fel

·  vérszegénység,

·  vastagbélgyulladás,

·  krónikus megfázás (arcüreggyulladás),

·  ízületi-gyulladás,

·  depresszió esetén alkalmazható

·  túlzott mértékben agressziót, türelmetlenséget okozhat

Image result for vörös falszín

Image result for csipkebogyó

 

Ha kedvet kapott a festéshez üzletünkben több gyártó színei közül választhat.

A Poli-Farbe most akciós Platinum termékcsaládjából az őszi színek pl.

a buzogány, a meggybordó, a tűzliliom.

 

A Dulux színei között is találhatunk kedvünkre valót:

Image result for izzó homoktövis dulux izzó homoktövis, Image result for carmen rózsa dulux Carmen rózsa, Image result for érett vanília dulux érett vanília.

 

Ha egyik előre kevert szín sem tetszik, választhat a több száz színt felsorakoztató színmintákból, amelyeket azonnal megkeverünk és már kezdődhet is a festés.

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo