Air flow beltéri lélegző falfesték

Air flow beltéri lélegző falfesték

9,770 Ft / Db

Termékváltozatok
Darab

Alkalmazás: A DECORA AIR FLOW egy kimagaslóan magas páraáteresztő képességgel rendelkező, nagy fedőképességű, környezetkímélő, hófehér diszperziós falfesték. Normál vakolaton, betonon, gipszen, dekoratív, matt és GARANTÁLTAN lélegző felületet biztosít. A VALMOR AIR FLOW különleges összetételének köszönhetően légáteresztő, a fal természetes légzését nem gátolja, sőt még 35%-os nedvességtartalmú vakolatra is felvihető, így ideális a frissen készült új falak bevonására.
Előkészítés: Új építésű, vakolt falak esetén, a 28 nap kötési idő letelte után, beltéri glettel simítsuk le a felületet, amelyet mélyalapozás nélkül fessünk majd le. Régebben már felületkezelt falak esetén, a laza pergő részeket távolítsuk el, az olajos zsíros szennyeződéseket tisztítsuk le. A felület hibáit  beltéri glettanyaggal simítsuk le, majd csiszoljuk meg.
A tapadás növelése és a porozitás csökkentése érdekében a felületet DECORA UNIVERZÁLIS MÉLYALAPOZÓ termékkel kezeljük.
Festés: Kizárólag +5°C felett! A felhordást végezhetjük ecsettel, hengerrel és szórással. Használat előtt a festéket alaposan keverjük fel, majd hígítsuk meg, a használatra kész állapotra. (max. 10 % hígítás) Az első réteg felvitele után hagyjuk azt átszáradni, majd a fedőfestést 5% víz hozzáadásával készítsük el. A munkaeszközöket használat után vízzel tisztítsuk.
Színezés: Új építésű, vakolt falak első festésénél a színezést nem javasoljuk. A fehér Air Flow klasszikus vízbázisú színező pasztákkal csak pasztell színekre színezhető. A színezést az ügyfél íly módon a saját felelősségére végezheti. Ha mindez színkeverőgéppel történik és nem a Decora színkeverő rendszere szerint vagy a Decora színkártya szerint, valamint a Decora színező pasztákkal és színező géppel, akkor a Decora, mint gyártó nem garantálja az elért eredményt.
Kiadósság (hígítva): kb. 6 m2/liter két rétegben Kb. 120 m2 festésére elegendő egy rétegben.
Száradási és átvonhatósági idő (25 °C-on): 4 óra
Felhordás: ecsettel, hengerrel, szórással
Hígítás: vízzel
Összetétel: akril-vinil-acetát alapú kopolimer vizes emulziója, pigmentek, töltőanyagok
Kapható: 5 liter, 10 liter, 15 liter
EU határérték erre a termékre A/c 75g/l (2007) 30 g/l (2010)
Ez a termék maximum 30 g/l VOC-t tartalmaz
FAGYVESZÉLYES!
S 2 Gyermekek kezébe nem kerülhet
S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo