Dunaplast kerítésfesték (multifunkciós) kerítés, korlát, festék, Lenolajkencével, rozsdaoldó


1201 Budapest, Baross u. 84.
H-P: 6.30-17, Sz: 7-13
1152 Budapest, Rákos út 19.
H-P: 7-17, Sz: 7-12


Forgalmazott termékeink

Dunaplast kerítésfesték (multifunkciós)

KATEGÓRIA: ZOMÁNCFESTÉKEK FÁRA


Alkalmazási terület: Lenolajkencével, lazúr festékkel (Xylamon, Xyladekor), alkid vagy olaj alapú fedőfestékkel bevont kültéri faszerkezetek (kerítés, korlát, pagoda stb.) bevonására ill. átfestésére alkalmas. Drótkefével letisztított, régi és új acélszerkezetek (kerítés, korlát stb.) festésére külön alapozás nélkül használható.

Alkalmazás: Lenolajkencével vagy Xylamonnal beeresztett, vagy régebben lazúrral, zománcfestékkel lefestett fafelületre ecseteléssel, szórással vagy teddy-hengerrel lehet felvinni. Új, fémtiszta vagy régi drótkefézett acélfelületre 2 rétegben felhordva korróziógátló pigment -tartalmánál fogva megfelelő védelmet nyújt. Felület előkészítéshez rozsdaoldó alkalmazását nem javasoljuk.A festék teljes keresztmetszeti átkeményedése 2-3 hét alatt történik meg. A kerítésfesték össz rétegvastagsága nem haladhatja meg a 120 μm-t. Vastagabb bevonat esetén a felső réteg meggátolja a festék alsó rétegének száradását. A festéshez használt eszközök tisztítása lakkbenzinnel történhet.

Termék változatok:

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK


Csiszolópapír KP351 P150

150 Ft / db

Laposecset dupla fa nyéllel 1 "

350 Ft / db

Drótkefe

360 Ft / db

Sadolin Fresh Fa felújító és fehérítő 750 ml

2.830 Ft / db


ÉPÍTŐIPARI HÍREK

TOVÁBBI HÍREK

Star Wars betűk

Tavaly karácsonyra már festettünk díszeket polisztirolból. Most egy Star Wars stílusú gyerekszobához készültek festett betűk.

2018.01.26.

BŐVEBBEN

vékonylazúr, vastaglazúr

Vékonylazúr vagy vastaglazúr?

A kültéri fafelületek festése előtt felmerül a kérdés, hogy milyen színű legyen az adott felület illetve, hogy vastag vagy vékonylazúrt...

2017.05.17.

BŐVEBBEN

Új Decora termék: DECO Tapadóhíd

Új családtaggal bővültek saját gyártású termékeink, amelyek magas minőségben, kedvező áron kaphatók boltunkban.

2017.09.13.

BŐVEBBEN