Felújítás télen. Mit csinálhatunk bent, a kinti hideg ellenére is?

2019.01.04.

Gyakorlatilag bármit, hiszen ha bent megfelelően tartjuk a hőmérsékletet, mindenféle munkát könnyűszerrel elvégezhetünk.

 
  1. gipszkartonozás: a szárazépítési munkálatok bármikor végezhetők, ha úgy döntünk, hogy felhúznánk egy válaszfalat vagy építenénk gipszkartonból egy könyvespolcot, ennek télen sincs akadálya. Ezek a munkálatok könnyen, gyorsan és viszonylag pormentesen végezhetők. 
  2. Glettelés, festés: ezekkel a munkálatokkal már csínján kell bánnunk, hiszen a festékeknek száradniuk kell, amit sűrű szellőztetés mellett lehet csak megfelelően megoldani, ami hideg időben elég nehézkes és a száradást is lassítja. Ezért a festést érdemes melegebb időben elvégezni.
  3. Hideg- és melegburkolás: mindkettő végezhető télen is, bár a hidegburkolatok lerakásánál figyelni kell arra, hogy a ragasztó száradási ideje megnövekedhet. Ha laminált padlót használunk, mindig vigyük be a padlólapokat már legalább egy nappal a burkolandó helyiségbe, hogy az anyag átvegye a helyiség hőjét.

 

A felújítási munkálatokhoz idén is bármit megtalál üzleteinkben, ahol szakértő segítséggel és széles választékkal várjuk kedves Vásárlóinkat!

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo