Folyékony fólia, vízszigetelés

2019.10.18.

Kültéri teraszok, illetve beltéren, fürdőszobák, mosogató és konyhák csempézése előtt használandó, vízhatlan szigetelő felület létrehozásához. Minden olyan felületre alkalmas melyet víztől kell megvédeni. Alkalmas zuhanyzó- fürdőszoba- konyha- mosóhelyiségek falának és aljzatának, csempézése, ill. járólapozása előtti bevonására.

Ahhoz, hogy a felületet érő, felülről jövő víztől megvédjük a ház szerkezeti elemeit, fontos a megfelelő szigetelés. Ehhez un. kenhető vízszigetelést, azaz másodlagos vízszigetelést kell alkalmaznunk (Az elsődleges a bitumenes szigetelés). Ha pl. a teraszon vagy a fürdőszobában megreped a fuga, a szigetelés megvédi a szerkezetet, az oldalfalat vagy aljzatot az átázástól.

A megfelelő felhordás és előkészítés azonban itt is nagyon fontos és körültekintést igényel, valamint mindenképpen be kell tartani az előírás szerinti felhordást.

Választhatunk egy ill. két komponensű szigetelés között. Vannak kifejezetten bel- ill. kültérben használatos vízszigetelők vagy olyanok, amelyek bárhol felhasználhatók.

A Decora FLEXI-DEXI folyékony fóliája, kül- és beltérben  egyaránt használható, oldószermentes, egy komponensű vízszigetelő anyag.

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo