Beltéri falfestékek

Air flow beltéri lélegző falfesték

Vízzel hígítható műanyag emulzió, belső felületre. Vakolat, beton, tégla, fa, farost-, rétegelt lemez stb. festésére használható. Különösen háló és gyermekszobák festésére ajánlott. Az Air Flow különleges összetételének köszönhetően légáteresztő, a fal természetes légzését nem gátolja, sőt még akár 35%-os nedvességtartalmú vakolatra is felvihető.

Dulux a Nagyvilág színei

Kiváló minőségű matt, latex emluzió fal- és mennyezetfestésre. A Nagyvilág Színei termékcsalád az egyedülálló Pigment Pro formulának köszönhetően csúcsminőségű pigmentek optimális koncentrációja, mely kivételes fedőképességet, tartós színeket és mosásállóságot biztosít. A szennyeződések, pecsétfoltok könnyen eltávolíthatók megőrizve a fal színét és ideális megjelenését. 56 színben kapható.

Dulux Classic white beltéri fehér falfesték

A Dulux Classic White diszperziós falfesték kiválóan alkalmas tetszetős és tartós bevonatok létrehozására beltéri falfelületeken. A festék jól használható lakó- és közösségi terek falain, normál vakolatokon, gipszkartonon, papír- és üvegszálas tapétán.

Dulux easycare foltálló (mosható) beltéri falfesték

A Dulux EasyCare az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú, foltálló beltéri falfesték. A festék egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba. Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása. 48 színben kapható.

Dulux Easycare Konyha és Fürdőszobafesték

A Dulux EasyCare Konyha- és Fürdőszoba az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú beltéri falfesték a fokozottan igénybe vett felületek védelmére. Egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba. Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása.

Dulux Írható és törölhető táblafesték

A Dulux írható és törölhető táblafesték univerzális akrilfesték falra és fára. Vizes bázisú festék. Palatábla hatású bevonatot hoz létre. A létrejövő matt felület rendkívül tartós, ideális a krétával való íráshoz és ellenáll a többszöri lemosásnak. A termék gyorsan, könnyen felhordható, magas mosásállóságot biztosít az újbóli, gyakori igénybevétellel mellett is.

Dulux Pre-Paint Undercoat 3in1 töltő, folttakaró falfesték

Kiváló színtartósság
Könnyű felhordás
Mosható
Kiváló fedőképesség
Porálló
Egy rétegű

Héra belső falfesték

Kiváló fedőképességű
Oldószermentes
Szagmentes
Könnyen hengerelhető
Pára- és légáteresztő

Héra CERAMIC beltéri falfesték

Extra dörzsálló
Hidrofób és páraáteresztő
Fertőtleníthető
Selyemmatt
Hipoallergén bevonatot képez a festés után 72 óra elteltével

Héra Clean & Style mosható és dörzsálló beltéri matt latex falfesték

Vakolt, beton, gipszkarton és glettelt belső falfelületek festésére. Kifejezetten ajánljuk nagy igénybevételnek kitett felületekre. Egészségügyi intézményekben is alkalmazható.

Héra folttakaró belső falfesték

Kitűnően szigeteli (izolálja) a beázásból származó foltokat, a dohányfüstös falfelületeket
Meggaátolja a nikotinfoltok, beázásokból, rozsdásodásból eredő foltok kiújulását


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo