Díszítő vakolatok, alapozók

Baumit DuoTop színes vékonyvakolat

Baumit Life 758 színben
Kapart 1,5 mm és Dörzsölt 2 mm struktúrában
Felhordható bármilyen alapvakolatra

Baumit MosaikTop lábazati vakolat 25 kg

Mosható
Víztaszító
Magas mechanikai szilárdságú

Baumit SilikonTop színes vékonyvakolat

Vízlepergető hatás
Ellenáll a szennyeződésnek
Magas páraáteresztő képesség

Baumit UniPrimer alapozó

Feldolgozásra kész általános alapozó, mely az alapfelületek egyenletes nedvszívását és megfelelő tapadását biztosítja. Alkalmazható valamennyi Baumit homlokzati vékonyvakolathoz.

Poli-Farbe alga stop

Élesztőgombák, penészgombák, gombák, algák, zuzmók elleni adalékot tartalmazó oldat.Hatékony kül- és beltéri vizes bázisú fertőtlenítőszer a különféle penészek, gombák, élesztőgombák, algák és zuzmók elleni rövid távú védekezésre.

Poli-Farbe szilikon vakolat 1,5 mm kapart

Magas páraáteresztő- és víztaszító-képességű, alacsony vízfelvételű vakolóanyag, amely fokozott védelmet biztosít az algák és penészek megtelepedése ellen. Kiválóan tapad, szálerősítésének köszönhetően nem repedezik. A felületképzés során kapart és gördülőszemcsés struktúrák alakíthatók ki. A Poli-Farbe színkeverő rendszerben színezhető, a színtartósság a jó fény- és időjárásálló színezőpaszták használatával biztosítható. A színtelen bázisvakolat színezés nélkül nem alkalmas a használatra. Előnyei azokon a szerkezeteken érvényesülnek, ahol szükséges vagy követelmény a kiváló páraáteresztő-képesség, az alacsony vízfelvétel. Kiválóan alkalmas a történelmi épületek, tégla, vályog, vagy vert falazatú házak felújítására, kőzetgyapot, illetve igény szerint polisztirol alapú hőszigetelő rendszerek kialakítására is.


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo