Falimpregnálók

Chemocid penészgátló és gombaölő adalék

CHEMOCID nagy hatású penészgátló adalék!
Mészhez, festékhez, tapétaragasztóhoz, fugázó anyaghoz!

Decosil mélyalapozó koncentrátum

Kiváló minőségű, vízzel hígítható mélyalapozó, melynek használata csökkenti a vakolt, beton és glettelt felületek szívóhatását, ezáltal megakadályozza a festés utáni foltosodást, valamint megszilárdítja a festendő felületet és jobb tapadást biztosít a fedőfesték számára. Az így előkészített felületre sokkal kevesebb festéket kell felhasználni, a kívánt esztétikus eredmény eléréséhez. A DECOSIL mélyalapozó használata egyaránt alkalmas bel- és kültéri felületek kezelésére.

Hanno penészölő folyadék 400ml

Gyorsan ható nagy erejű fertőtlenítőszer, amely többszáz-féle penészgomba ellen hatásos.

Kőbalzsam

  Nedves hatású, színélénkítő, víztaszító kőkezelő szer....

Magnat Primer alapozó

A festék a cement, cement-mész, gipsz, fa, fa eredetű felületeknek, valamint lakó-, iroda- és közösségi helyiségekben használt beltéri üvegszálas tapétáknak az első, egyszeri, alapozó festéhez. Különösen javasolt a gipszkarton lemezekhez, a MAGNAT CERAMIC kerámiafestékek alá , valamint egy intenzív sötét szín világos színre való átfestéséhez.

Poli-Farbe diszperziós alapozó

Ásványi felületek, kül- és beltéri vakolatok, gipsz- és betonfelületek festést megelőző előkészítésére, alapozására. Vízzel ötszörösére hígítható termék. Az épületszerkezetek természetes szellőzését nem gátolja.

Poli-Farbe inntaler szilikát mélyalapozó

Szilikát falfestékek vízzel hígítható alapozója, a falfelületek szívóhatásának kiegyenlítésére, csökkentésére, régi vakolatok, krétásodó festékrétegek megerősítésére, a fedőfesték tapadásának javítására.

Schimmel salétrom eltávolító 0,5 l

Nem lesz többé gondja, a salétrom kivirágzásokkal, a felesleges...

Schimmel Stop penészölő 0,5 l

A penész azonnali megszüntetésére, a foltok elhalványítására!
A szer alkalmas a penészgombák, mohák, algák azonnali elpusztítására. A készítményt hígítás nélkül kell a penészes felületre permetezni, oly módon, hogy a szer ne csurogjon meg (kb.:1dl/m²). Rövid idő elteltével a penész elhal, a folt elhalványodik. A kezelést célszerű még egyszer megismételni, majd száradás után az elhalt penészmaradékot letörölni.

Stopsó felületszilárdító kezelőanyag 1 l

Tégla, vakolat és betonfelületek kivirágzását gátolja, a sók felületre jutását megakadályozza


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo