Parkettalakkok

Celloxin nitrolakk 004

NITROLAKK 003, 004, 005       Bútoripari termék,...

Celloxin nitrolakk 005

NITROLAKK 003, 004, 005       Bútoripari termék,...

Decora decolakk vizesbázisú bútor- és parkettalakk

Új valamint már lakozott parketta és egyéb beltéri fafelületek bevonására, átvonására alkalmas vízzel hígítható átlátszó lakk fényes és selyemfényű kivitelben.

Lazurán prémium kül- és beltéri magasfényű lakk

Beltéri és kültéri fafelületek, elsősorban parketta, de egyéb, fából készült járófelületek (hajópadló, parketta- és fafelület, fenyő és keményfa-fajták) lakkozására is szolgáló oldószeres, magasfényű lakk. A bevonat a háztartásban előforduló szokásos parkettatisztító szereknek ellenáll, és fokozottan véd az időjárás, különösen a napfény káros hatásától. Alkalmazásával kopásálló bevonatot kapunk. Gyárilag lakkozott szalagparkettára nem ajánljuk.

Lazurán prémium kül- és beltéri selyemfényű lakk

Univerzálisan alkalmazható oldószeres, selyemfényű beltéri lakk. Elsősorban bútorok, de egyéb beltéri fafelületek, úgymint fatáblák, lambériák, polcok, fakorlátok dekoratív lakkozására ajánljuk. A bevonat jól tapad, az általános háztartási tisztítószereknek ellenáll. Új és régi felületeken egyaránt használható. Pácolt felületek lakkozása esetén végezzen próbát!

Supralux Gemini parkettalakk

Színtelen, tradícionális megjelenésű kétkomponensű lakk parketta és egyéb beltéri fafelületek lakkozására.Professzionális felhasználásra!


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo