Kerti bútorok felfrissítése, felújítása

2017.03.31.

Megérkezett a jóidő és végre ki lehet ülni kicsit a kertbe egy jó kávéra vagy akár ebédelni is. Igen ám, de az esetlegesen kint felejtett vagy már több éve nem kezelt, napszítta kerti bútorunkat fel kell újítani. Ha még nem szükséges az újra festése vagy lazúrozása a Sadolin kínál egy egyszerű és gyors módszert a bútorok felfrissítésére.

 

Ehhez nem kell más csak a Sadolin FRESH fa felújító és fehérítő terméke valamint a Sadolin Kertibútor ápoló olaja, valamint egy szivacs , kis csiszolóvászon és ecset.

 

 

Vegyünk egy kopott széket, asztalt:

 Mossuk le a kopott, elhasználódott felületet, távolítsunk el róla a durva szennyeződéseket, minden egyes résből és a fabordák közül is. Majd egy szivacs segítségével vigyük fel a Sadolin FRESH-t, amely visszaadja a beszürkült fafelület eredeti színét. 5-6 percnyi hatóidő után mossuk le alaposan a felületet és legalább 12 órán át hagyjuk száradni. Száradás után kissé csiszoljuk meg a felületet, hogy egységes, sima „terepet” kapjunk a bútor festésére, olajozására. Ezután jöhet a kertibútor olaj, amellyel megadjuk a végső bevonatot a kertibútornak. Ez az olaj mélyen behatol a fába, vízlepergető hatású és védelmet biztosít az időjárás káros hatásai ellen. Egy ecsettel hordjuk fel az olajat, majd kb. 5 óra száradás után egy újabb réteget.


Ezzel a kezeléssel újra széppé varázsolhatjuk bútorainkat, hogy a kint töltött pihenés még kellemesebb legyen. 

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo