Lakásfelújítási támogatás

2021.03.01.

A Lakásfelújítási támogatás – más néven Otthonfelújítási támogatás – egy vissza nem térítendő állami támogatás, ami a lakóhelyül szolgáló ingatlan felújítási, korszerűsítési munkálataira igénylehető.

Fontos, hogy utófinanszírozásról van szó, vagyis az elvégzett munkákról – anyagköltség, munkadíj – benyújtott számlák alapján utólagosan történik a kifizetés.

A felújítás több ütemben és több vállalkozóval is történhet. Ezek számát a rendelet nem korlátozza. Az otthonfelújítási támogatás többek között az alábbi számlával igazolt tevékenységek, munkálatok után vehető igénybe:

- az épület külső festése, színezése, valamint szigetelése, lábazat szigetelése, hő-, hang-, illetve vízszigetelése

- a belső tér felújítása, ide értve a lakás helyiségeinek belső falai, padló- álmennyezeti burkolat cseréjét, felújítását, festését, tapétázását, párkányok beépítését, cseréjét.

A külső és belső felújításhoz, korszerűsítéshez szükséges anyagok nagy része a Total-Épker Kft. üzleteiben és webáruházában megtalálható. Kollégáink nagy szaktudással segítenek megtalálni a megfelelő megoldást és anyagokat a felújításhoz. A szükséges anyagokra készséggel adunk árajánlatot, ill. házhoz is szállítjuk a rendelést.

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo