Megújúlt festékáruházunk

2016.09.05.

Festékkereskedésünk létrejöttekor (1993.) a Baross utca 84-ben kezdtük meg tevékenységünket, kicsi bolthelyiséggel és raktárral. A bolt hamarosan a 20. kerület kedvelt építőanyag kereskedésévé vált mind a lakosság, mind pedig a vállalkozók körében.

 

A forgalom növekedésével és az idő előrehaladtával a boltot kinőttük és „elhasználtuk”, úgyhogy a 2015. év folyamán elkezdtük a felújítást, amelyet 2016-ban be is fejeztünk és immár közel 200 m2-es festékáruházból és 700 m2-es raktárból tudjuk kiszolgálni a felújítókat, építkezőket, festőket, burkolókat.

A kibővült áruház a kínálat bővülését is jelenti. Csak hogy néhányat említsünk: 5 féle beltéri falfesték,  4 féle egyrétegű, színes beltéri falfesték,  10 féle vizes illetve oldószeres vékony és vastaglazúr, hőszigetelő lemezek, illetve rendszerek, vakolatok, gipszek, glettek,  3 gyártó zománcfestékei, csemperagasztók minden minőségben, többféle fugázóanyag, illetve ami újdonságnak számít, hogy a gipszkarton lapok mellé már a szerelvényeket, profilokat, csavarokat is tudjuk készletről adni. E mellett újra kaphatóak dekortapéták, amelyeket 4 féle katalógusból választhatnak az érdeklődők. Mintaállványról választható gránit ablakpárány, többféle kivitelben.

A festékáruház megújulásával egy időben megújítottuk webáruházunkat is, így már nemcsak a boltban válogathatnak a vevők kedvükre, hanem otthonról néhány kattintással is tudnak vásárolni. Webáruházunk kínálatát is folyamatosan bővítjük és itt mindenről pontos leírást is talál az érdeklődő. Webáruházunk könnyen áttekinthető. Tematikája a kezdő építkezők, felújítók számára is könnyen követhető.

Az építőanyag-házhozszállítás már a kezdetektől szolgáltatásaink közé tartozott és a növekvő igények miatt a gépkocsi parkunk is kibővült. A webáruház beindításával egyidőben leszerződtünk egy futárcéggel is, hogy a vidéki és budapesti, kis mennyiségi építőanyag-házhozszállítást is teljesíteni tudjuk.

A Total-Épker Kft. dolgozói évtizedes tapasztalttal rendelkeznek az építőanyagok és festékek területén. Minden szakmai kérdésben készséggel állnak vevőink rendelkezésére.

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo