Megújúlt festékáruházunk tudjuk, kibővült, többféle, könnyen, beltéri


1201 Budapest, Baross u. 84.
H-P: 6.30-17, Sz: 7-13
1152 Budapest, Rákos út 19.
H-P: 7-17, Sz: 7-12


Forgalmazott termékeink

Megújúlt festékáruházunk

2016.09.05.

Festékkereskedésünk létrejöttekor (1993.) a Baross utca 84-ben kezdtük meg tevékenységünket, kicsi bolthelyiséggel és raktárral. A bolt hamarosan a 20. kerület kedvelt építőanyag kereskedésévé vált mind a lakosság, mind pedig a vállalkozók körében.

 

A forgalom növekedésével és az idő előrehaladtával a boltot kinőttük és „elhasználtuk”, úgyhogy a 2015. év folyamán elkezdtük a felújítást, amelyet 2016-ban be is fejeztünk és immár közel 200 m2-es festékáruházból és 700 m2-es raktárból tudjuk kiszolgálni a felújítókat, építkezőket, festőket, burkolókat.

A kibővült áruház a kínálat bővülését is jelenti. Csak hogy néhányat említsünk: 5 féle beltéri falfesték,  4 féle egyrétegű, színes beltéri falfesték,  10 féle vizes illetve oldószeres vékony és vastaglazúr, hőszigetelő lemezek, illetve rendszerek, vakolatok, gipszek, glettek,  3 gyártó zománcfestékei, csemperagasztók minden minőségben, többféle fugázóanyag, illetve ami újdonságnak számít, hogy a gipszkarton lapok mellé már a szerelvényeket, profilokat, csavarokat is tudjuk készletről adni. E mellett újra kaphatóak dekortapéták, amelyeket 4 féle katalógusból választhatnak az érdeklődők. Mintaállványról választható gránit ablakpárány, többféle kivitelben.

A festékáruház megújulásával egy időben megújítottuk webáruházunkat is, így már nemcsak a boltban válogathatnak a vevők kedvükre, hanem otthonról néhány kattintással is tudnak vásárolni. Webáruházunk kínálatát is folyamatosan bővítjük és itt mindenről pontos leírást is talál az érdeklődő. Webáruházunk könnyen áttekinthető. Tematikája a kezdő építkezők, felújítók számára is könnyen követhető.

Az építőanyag-házhozszállítás már a kezdetektől szolgáltatásaink közé tartozott és a növekvő igények miatt a gépkocsi parkunk is kibővült. A webáruház beindításával egyidőben leszerződtünk egy futárcéggel is, hogy a vidéki és budapesti, kis mennyiségi építőanyag-házhozszállítást is teljesíteni tudjuk.

A Total-Épker Kft. dolgozói évtizedes tapasztalttal rendelkeznek az építőanyagok és festékek területén. Minden szakmai kérdésben készséggel állnak vevőink rendelkezésére.