Miért a Total-Épker és ne valamelyik építési nagyáruház?

2017.03.24.

Aki már járt itt is és ott is tudja a választ…

Aki még csak valamelyik multiban vásárolt festéket vagy építőanyagot annak pedig megadjuk a választ az alábbi néhány pontban:


  • kiszolgálás, szakmaiság: a multikban az eladók általában a szakmai jellegű kérdésekre nem vagy nem túl pontosan tudnak válaszolni, míg nálunk a kollégák több évtizede dolgoznak ebben a szakmában és megfelelő tapasztalattal rendelkeznek  még a bonyolultabb problémákkal kapcsolatban is, illetve ha ők sem tudják a választ a gyártókkal kialakult évtizedes személyes kapcsolat révén biztosan hamar megtalálják a megfelelő megoldást

 

  •  rugalmasság, gyorsaság: mivel a Total-Épker nem egy giga méretű áruház (bár elég nagy ahhoz, hogy az építőanyagok széles skáláját tudjuk kínálni) a vevőknek nem kell órákat lézengeniük tanácstalanul a boltban, hanem azonnal megkapják a segítséget, az eladók segítőkészek, felkészültek és mindent egy-két nap alatt beszereznek.

 

  • és talán a legfontosabb szempont: PÉNZTÁRCABARÁT. A multiknak természetesen megvan az az előnye,hogy késő estig nyitva vannak és nem kell sokat utazni, ahhoz, hogy egy-egy ilyen áruházat elérjünk. DE, ha előre gondolkodunk és beszerzünk mindent időben (és nem vasárnap a festés előtt jut eszünkbe, hogy elfelejtettünk ecsetet venni), akkor jelentős összegeket spórolhatunk egy-egy vásárlás alkalmával. Mivel a Total-Épker Kft. új szolgáltatásaként a termékek már webáruházon keresztül is elérhetőek, még az utazást is megspórolhatja az előrelátó vásárló.
 

Az alábbi táblázatban néhány példán keresztül szeretnénk bemutatni, hogyan alakulnak az árak a Total-Épkernél, és hogy az OBI-ban vagy a Praktikerben:

 

Lássunk egy kézzel fogható, konkrét példát egy 20 m2-es szoba kifestésénél:

 

Ezért tehát érdemes átgondolni azt a tévhitet, hogy a multi mindig olcsóbb, mert nagyobb. NEM! Az akciós újságok sokszor megtévesztőek tudnak lenni, mert sok esetben még az ott szereplő termékek is drágábbak a nálunk kapható nem akciós termékeknél.

 

Járjon utána, mielőtt vásárol! 

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo