Murexin alap ragasztóhabarcs 25 KG falon, ragasztására, aljzaton, beltérben, kültérben


1201 Budapest, Baross u. 84.
H-P: 6.30-17, Sz: 7-13
1152 Budapest, Rákos út 19.
H-P: 7-17, Sz: 7-12


Forgalmazott termékeink

1.350 Ft / DB

Murexin alap ragasztóhabarcs 25 kg

Gyártó: Murexin Kft

KATEGÓRIA: CSEMPERAGASZTÓK


Normál minőségű ragasztóhabarcs, csökkentett lecsúszással. Víz- és fagyálló. Közepes méretű (900 cm2) nedvszívó kerámialapok ragasztására falon és aljzaton, beltérben és fedett kültérben.

Cementbázisú, por alakú, élelmiszerbarát, víz-, és fagyálló, műanyag adalékokkal javított, hidraulikusan kötő, vékonyágyazású ragasztóhabarcs.

Javasolt szerszám: Elektromos keverőgép, megfelelő méretű keverőedény,kőműves kanál, szivacs. A fogazott glettvas fogazatmérete a burkolatnak megfelelő legyen.

Alapfelület:az alapfelületnek szilárdnak, pormentesnek, száraznak,festék- és leválasztó-szer maradványoktól mentesnek, olaj és zsírmentesnek kell lennie, az érvényes előírásoknak megfelelően.

Megfelel: Betonra, cementesztrichre, cementbázisú készvakolatra, könnyűbetonra, lakókörnyezetben. Nem megfelelő: Fára, fémre, műanyagra, gipszes alapfelültre és minden olyan cementbázisú aljzatra, melynek zsugorodása még nem fejeződött be.

Keverés:A csemperagasztót a keverővízhez adagoljuk, lassú fordulatú gépi keverő-berendezéssel (keverőszárral)csomómentes masszává keverjük. Keverési idő kb. 3 perc. 15 percig állni hagyjuk, majd újból átkeverjük. Keverési arány: kb. 8 liter víz (megfelel kb. 0,32 l/kg)minden 25 kg Murexin BFK 03 ALAP ragasztóhabarcshoz.


Termék változatok:


ÉPÍTŐIPARI HÍREK

TOVÁBBI HÍREK

10 tipp szakértő dekoratőröktől

Egyszerűsítsd festési projekted szakértői díszítési ötleteinkkel.

2018.08.07.

BŐVEBBEN

A 2019. év színe

A tavalyi év decemberében a Pantone színszakértői meghatározták a 2019. év színét, amely idén a Living Coral, azaz „élő korall” nevet...

2019.01.18.

BŐVEBBEN

Kerti bútor ápolása

Itt a tavasz! Egyre több időt tölthetünk a kertben, a teraszon. A nap káros sugárzása és a különböző időjárási tényezők azonban...

2016.04.26.

BŐVEBBEN

Festés beltérben

Egy lakás, vagy más ingatlan festésekor sok mindent kell mérlegelnünk. A várható költségeket figyelembe véve el kell döntenünk milyen...

2012.10.08.

BŐVEBBEN