Murexin alap ragasztóhabarcs 25 KG falon, ragasztására, aljzaton, beltérben, kültérben


1201 Budapest, Baross u. 84.
H-P: 6.30-17, Sz: 7-13
1152 Budapest, Rákos út 19.
H-P: 7-17, Sz: 7-12


Forgalmazott termékeink

1.350 Ft / DB

Murexin alap ragasztóhabarcs 25 kg

Gyártó: Murexin Kft

KATEGÓRIA: CSEMPERAGASZTÓK


Normál minőségű ragasztóhabarcs, csökkentett lecsúszással. Víz- és fagyálló. Közepes méretű (900 cm2) nedvszívó kerámialapok ragasztására falon és aljzaton, beltérben és fedett kültérben.

Cementbázisú, por alakú, élelmiszerbarát, víz-, és fagyálló, műanyag adalékokkal javított, hidraulikusan kötő, vékonyágyazású ragasztóhabarcs.

Javasolt szerszám: Elektromos keverőgép, megfelelő méretű keverőedény,kőműves kanál, szivacs. A fogazott glettvas fogazatmérete a burkolatnak megfelelő legyen.

Alapfelület:az alapfelületnek szilárdnak, pormentesnek, száraznak,festék- és leválasztó-szer maradványoktól mentesnek, olaj és zsírmentesnek kell lennie, az érvényes előírásoknak megfelelően.

Megfelel: Betonra, cementesztrichre, cementbázisú készvakolatra, könnyűbetonra, lakókörnyezetben. Nem megfelelő: Fára, fémre, műanyagra, gipszes alapfelültre és minden olyan cementbázisú aljzatra, melynek zsugorodása még nem fejeződött be.

Keverés:A csemperagasztót a keverővízhez adagoljuk, lassú fordulatú gépi keverő-berendezéssel (keverőszárral)csomómentes masszává keverjük. Keverési idő kb. 3 perc. 15 percig állni hagyjuk, majd újból átkeverjük. Keverési arány: kb. 8 liter víz (megfelel kb. 0,32 l/kg)minden 25 kg Murexin BFK 03 ALAP ragasztóhabarcshoz.


Termék változatok:


ÉPÍTŐIPARI HÍREK

TOVÁBBI HÍREK

Gipszkarton fal építése

Manapság már sokkal népszerűbb és egyszerűbb formája a válaszfal felhúzásának a gipszkartonozás, mint a hagyományos módszer....

2017.01.23.

BŐVEBBEN

Kerti bútorok felfrissítése, felújítása

Megérkezett a jóidő és végre ki lehet ülni kicsit a kertbe egy jó kávéra vagy akár ebédelni is. Igen ám, de az esetlegesen kint felejtett...

2017.03.31.

BŐVEBBEN

Kerítésfestés… mihez, mit?

A kerítések, legyenek azok fémből vagy fából készültek, állandóan ki vannak téve az időjárás szélsőséges hatásainak. A felületeik...

2017.06.16.

BŐVEBBEN

TARTÓSAN ALACSONY ÁRON A POLI-FARBE INNTALER!

Poli Farbe Inntaler beltéri falfesték 5390 Ft-ért!

2015.11.05.

BŐVEBBEN