Murexin termékek

2019.06.07.

Az osztrák Murexin céget 1931-ben alapították. A Murexin termékei a magyarországi építőipari piacon 1993 óta vannak jelen. A Murexin Kft. hideg- és melegburkolat-ragasztás technikai termékeket, műgyanta bevonatot, szerkezet szigetelési anyagokat, betontechnikai anyagokat, festékeket és hőszigetelési termékeket gyárt és forgalmaz.

A Total-Épker Kft. nagyrészt a hideg- és melegburkolási termékeket forgalmazza. A hidegburkolás előkészítéséhez LF1 mélyalapozót, D1 tapadóhidat, valamint Lewell ST 300 önterülő aljzatkiegyenlítőt forgalmazunk.

A hidegburkolatok ragasztásához használatos termékek közül beltérre, fedett kültérre, víz- és fagyálló vékonyágyas ragasztót, a BFK03 Alap ragasztóhabarcsot  ajánljuk.  Kültérre, nagyobb mechanikai- és hőterhelésnek kitett felületekhez, kerámia csempék, greslapok, mozaikok, műkövek, csempét- csempére ragasztáshoz ajánljuk a KPF 35 Profiflex ragasztóhabarcsot. S1-es minőségű, szálerősített, műgyanta adalékokkal javított, fokozott követelményű, magas minőségű csemperagasztó a KGF65 Totalflex. Az FM 60 Prémium fugázó 30 féle színben elérhető víz- és szennyeződéstasztító, poralakú flexibilis fugázóhabarcs, amelyhez minden színben megtalálható a SIL 60 szaniter szilikon is.

A Murexin Kft. termékei közül raktáron tartjuk még a hőszigetelő lapok ragasztásához és üvegszövet beágyazásához használatos magas minőségű Energy Top ragasztótapaszt.

A Murexin Kft. igen széles termékpalettájának ez csak egy kis szelete, amelyet boltunkban, készleten tartunk, de a termékek közül bármit, 1 munkanapon belül be tudunk szerezni. 

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo