Nyári megújulás a kertben és a házban

2018.06.08.

Medencék festése és burkolása

Már jó ideje tombol a „tavaszi nyár”, így ideje felújítani vagy megépíteni a kerti medencét, hogy a nyári kánikulát könnyebben átvészeljük.

 

Amennyiben nem előre gyártott medencét szeretnénk a kertünkbe, magunk is elkészíthetjük betonból. Természetesen, figyelni kell a megfelelő szigetelésre és anyaghasználatra.

 

A megfelelően elkészített betonmedencét vízszigeteljük. Ehhez alkalmazható pl. a Murexin 2 komponensű DF 2K vastagfóliája vagy a Mapei Mapelastic terméke.

 

A megfelelő szigetelés után lehetőség van kerámia vagy üvegmozaik burkolat kialakítására is. Ehhez a megfelelő sav és lúgálló burkolóanyag kiválasztása mellett fontos a flexibibils csemperagasztó használata is, amely szintén megtalálható a Murexin és a Mapei kínálatában.

 

Ezen kívül alkalmazhatunk még medencefestéket is, amely talán a legtakarékosabb megoldás mind közül.  A Decora klórkaucsuk medencefestéke sav- és lúgálló univerzális, fertőtleníthető és kopásálló. A medencefestéket alkalmazhatjuk betonra illetve már meglévő medence festésének felújítására is. 

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo