Platinum és Inntaler akció

2020.10.15.

Még nem késő hozzákezdeni az őszi szobafestéshez, hiszen az időjárás még engedi és egy-egy szoba kifestése egyszerűen elvégezhető a megfelelő anyagokkal. Ehhez ajánljuk a Poli-Farbe cég termékeit, amelyek most akciósan vásárolhatók meg a Total-Épker Kft. mindkét üzletében.

Amennyiben a tiszta, fehér színt kedveljük az Inntaler beltéri diszperziós falfesték a megfelelő választás, amely most 6300 Ft-os akciós áron vásárolható meg.  Az Inntaler bevonata matt, tartós, légáteresztő, mosásálló. Igazán jó választás a lakás minden helyiségébe, ha a tisztaság, egyszerűség érzését akarjuk elérni a különböző helyiségekben.

Ha azonban valamilyen színre, más hangulatra vágyunk a Poli-Farbe Platinum, színes falfestékei a megfelelő választás. Kreatívan tudjuk variálni szobáink színeit, esetleg mintát vagy csak egy-egy falat átfestve. Előnye, hogy rengeteg előre kevert színből válogathatunk, amelyek közül biztosan megtaláljuk a szoba hangulatának és saját ízlésünknek megfelelőt. Három féle kiszerelésből választhatunk, így ha csak kisebb mennyiségre lenne szükség, akkor sem keletkezik felesleg.

Platinum árak:

  • 2480 Ft / 1 l
  • 4490 Ft / 2,5 l
  • 7590 Ft / 5 l

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo