Poli-Farbe Kft. termékei

2019.05.24.

A Total-Épker Kft. a kezdetektől forgalmaz Poli-Farbe termékeket. Az 1992-ben alapított cég folyamatos fejlesztésekkel és innovációkkal halad előre, aminek köszönhetően ma már Magyarország piacvezető festékgyártójává vált. A magyar piacon igen nagy népszerűségnek örvendő festékek, vakolatok hamar vevőink kedvencei lettek.

A legnépszerűbb termékek, amelyeket mindig megtalálja a Total-Épker Kft. polcain:

Festékek beltérben:  igen nagy népszerűségnek örvendenek a diszperziós falfestékek: az Inntaler, ill. a Fal-és Mennyezetfesték, amelyeket a Total-Épker Kft. boltjaiban színre is tudunk keverni. A Platinum, ill. Matt Latex színes, előre kevert egyrétegű falfestékek előnye, hogy az erősebb színekben olcsóbban hozzájuthatunk, mintha kevertetnénk, ill. hogy a Matt Latex mosható és foltálló falfesték. Ezen kívül mészfesték, színező paszta, szilikát festék és az Air Cleaner légtisztító festék is megtalálható polcainkon. A Platinum Decor család festékeivel különleges falfelületek hozhatók létre, akár saját kezűleg is.

Kültéri festékekben, vakolatokban is széles palettát kínálunk: a hőszigetelés igen fontos része a háznak, akár új akár utólagos szigetelésről van szó. A Poli-Farbe hőszigetelő rendszere már több éve bevált rendszer. Az Inntaler homlokzatfestékeket és vakolatokat helyszínen színre keverjük. 

Lazúrokból is igen széles a választék: a Boróka termékcsaládban megtalálható a vizes, oldószeres vékony, ill. vastaglazúr is nagy színpalettával, illetve az alapozáshoz oldószeres és vizes bázisú alapozóval. 

A Cellkolor termékcsaládban megtalálhatóak az oldószeres, ill. Cellkolor Aqua néven a vízbázisú zománcok, korróziógátlók, alapozók, illetve kerítésfesték is. Többféle színben és kiszerelésben.

A Poli-Farbe termékpalettájának nagy százaléka raktárról megvásárolható a Total-Épker Kft. boltjaiban. Azonban rendelésre, minden termékhez. rövid határidőn belül hozzájuthatnak Vevőink.

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo