Poli-Farbe homlokzati polisztirol lap

Poli-Farbe homlokzati polisztirol lap

510 Ft / Db

Termékváltozatok
Darab

 

EPS 80 habosított hőszigetelő kemény hablemez.

 

Az expandált polisztirol lap: pihentetett polisztirol keményhab, melynél a gyártást követő pihentetés miatt zsugorodás nem lép fel.  Ez a lakosság körében legelterjedtebb hőszigetelő lemez, amelynek ára a legkedvezőbb a homlokzati hőszigetelő anyagok között.

 

Rendeltetése, felhasználási terület : Homlokzati hőszigetelő rendszer pihentetett, méret- állandó EPS szigetelése, nedvességtől védett helyen beépítve. A beépítésére vonatkozóan be kell tartani a mindenkor érvényes szabályozó és korlátozó műszaki előírásokat (jogszabályok, szabványok). Alkalmazható új homlokzatok, vagy már meglévő homlokzatok utólagos hőszigetelésére. A kivitelezési munkát könnyíti, hogy a termék derékszögű élekkel rendelkezik. Könnyű csiszolni. A homlokzati polisztirol lapok mérettartóak, nem zsugorodnak.

Hő- és páratechnikai szempontok: Az expandált polisztirolhab legfontosabb jellemzője a hővezetési tényező. Az igen jó hőszigetelő képesség a zárt cellákban nyugvó levegőnek köszönhető. A bezárt levegő nem távozik a cellákból, s így az anyag hőszigetelő képessége az idő múlásával sem csökken.

Környezeti hatás:Az EPS kémiailag semleges hatású, így a környezetet nem szennyezi, semmilyen élőkörnyezetre, természetre káros hatást kifejtő anyagot nem tartalmaznak. Baktériumoknak, gombáknak, vagy fejlettebb élőlényeknek táplálékául nem szolgálnak. Nem tápláléka rovaroknak, rágcsálóknak, bár az anyag kifejezetten jó hőérzeti hatása miatt – ha hozzáférnek – hajlandóak beleköltözni abba; ezért úgy kell beépíteni, hogy a hozzáférést meggátoljuk.

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo