Rigips Rimano Plus A

Rigips Rimano Plus A

1,310 Ft / Db

Termékváltozatok
Darab

Extra fehér, univerzális felületkiegyenlíto 0-10 mm vastagságig
Új csomagolás!
A Rimano Plus A termékek, eloször Magyarországon, hordfüllel kerülnek forgalomba, hogy a zsákok elkerülhetetlen kézi pakolását és hordását megkönnyítsék az Ön számára.
Termék: Gipszbázisú felületkiegyenlíto portermék beltéri felhasználásra.
Összetétel: Gyárilag eloállított, finom szemcsés száraz gipszkeverék kötés- és tapadásjavító adalékokkal.
Alkalmazási terület:
Tökéletesen alkalmazható tégla-, beton-, Ytong falak, új vagy felújítandó mész-cement vakolatú fal- és mennyezetfelületek repedéseinek, egyenetlenségeinek kitöltésére és megszüntetésére.
A Rimano Plus 1–10 mm vastagságig felhordható az alapfelülettol függoen. Önálló felületképzésre is alkalmas, a felületet enyhén vízzel permetezzük és glettvassal lesimítjuk a megadott kötési idon belül.
Csak olyan helyiségekben használható, ahol a páratartalom normál mértéku.
Gipszkarton lapok felületi glettelésére
Nem alkalmas:
Gipszkarton lapok illesztéseinek hézagolására nem alkalmas, ahhoz a Rigips Vario, Super és Glettmester termékek használandóak.
Elonyei:
Extra fehérség, ami tökéletes felület festéshez, így gazdaságos festékfelhasználást tesz lehetové.
Bedolgozhatósági ido: 60–90 perc
Festheto és tapétázható Szélesköru felhasználhatóság Jó tapadás Repedés- és zsugorodásmentes felület Könnyu és egyszeru bekeverés
Kiszerelés: 25 kg, 12,5 kg, 5 kg
Felhasználási javaslatok
Alap elokészítés: A megmunkálandó felületrol a laza, porózus részeket, valamint a port és bármi egyéb szennyezodést távolítsuk el, hogy az alapfelület tiszta és szilárd legyen. Anyagfelhasználás elott a felületet enyhén nedvesítsük be. A betonfelületen való felhasználás elott RI-Kombi kontakt kötohíd alkalmazása javasolt.
Bekeverés: A szükséges vízmennyiséget öntsük tiszta edénybe (1 rész vízhez 2 rész gipszpor keverék). Javasoljuk, hogy a poranyagot már a zsákban elozetesen lazítsuk fel kézzel. A vízbe szórjuk bele lassan és egyenletesen a megfelelo mennyiségu Rimano Plus terméket, amíg a felszínen csak kevés víz látható. Kb. 5 perc beszívódási ido után kézzel vagy keveroszárral csomómentes, krémes pasztává keverjük. A képlékenység változtatható vízmennyiség hozzáadásával. A keverés befejezése után már ne adjunk hozzá gipszkeveréket vagy más idegen anyagot. Ne keverjünk be több anyagot, mint ami 1,5 órán belül felhasználható.
1 kg Rimano Plus bekeverésével 1,5 kg, felhasználásra kész felületkiegyenlíto masszát kapunk.
Anyagszükséglet: 0,95 kg/m2/ mm, Víz / poranyag arány = 1:2
Hasznos tanácsok: Dübel vagy tipli az anyag teljes szilárdulása után, 24 óra elteltével terhelheto. Kiváló alapfelület festés és tapétázás számára. Festéshez minden, a kereskedelemben kapható festék alkalmazható, kivétel vízüvegfesték. A bedolgozáshoz mindig használjuk tiszta szerszámokat és edényeket. A megkezdett zsákokat visszazártan tároljuk és 3 hónapon belül használjuk fel. Az erre vonatkozó eloírásokat és szabványokat be kell tartani. Alkalmazása nem ajánlott 5°C alatti homérséklet esetén. Fedett, nedvességtol védett helyen tároljuk. A papírcsomagolás újrahasznosítható a teljes kiürítés után.

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo