Tapéták közül, válogathat, amelyek, stílus, tapétákat


1201 Budapest, Baross u. 84.
H-P: 6.30-17, Sz: 7-13
1152 Budapest, Rákos út 19.
H-P: 7-17, Sz: 7-12


Forgalmazott termékeink

Tapéták

2017.09.05.

A tapétázás újra virágkorát éli. De már nem a hagyományos fűrészporos tapétáról beszélünk, amit aztán néhányszor át lehetett festeni, hanem az olyan tapétákról, amik díszei a térnek.

 

Üzletünkben többféle tapétából is válogathat a kedves Vevő.

 

A Marburg Patent Decor vlies alapú tapétáival különböző struktúrájú felületek alakíthatók ki, amelyek felragasztás után bármilyen színre festhetőek. 

Ezen kívül még rengeteg stílus, struktúra és szín közül választhatunk, ha a tapétázás mellett döntünk. Választhatunk pl. retró, modern, klasszikus, extravagáns és még sok más stílus közül.

 

A visszafogottabb, egyszínű tapétákat nagy felületeken, akár egy egész szobában alkalmazhatjuk. A nagymintás, színes, harsányabb tapétákkal pedig csak egy-egy falrészletet díszítünk. 

 

Üzletünkben 4 tapétakatalógusból válogathat a kedves vevő, amelyek közül 3-ból egy héten belül szállítani tudjuk a megrendelt tapétákat. http://www.total-epker.hu/kategoria-tapeta.html (a weboldalon található képek csak tájékoztató jellegűek, az üzletben több tapéta közül válogathat!)

 

Minden tapétafajtához más és más ragasztóanyag szükséges, amelyek nagy választékban szintén megvásárolhatóak budapesti kereskedésünkben vagy megrendelhetőek webáruházunkon keresztül.

dekortapéta  | festhető tapéta  | ragasztó  | tapéta  | tapéta festés