Teraszburkolat rétegrendje Murexin anyagokkal

2020.06.12.

Itt a nyár és újra lehet használni a teraszt: kiülni egy kellemes esti beszélgetésre vagy egy jó vacsorára a barátokkal. A szép terasz kialakításához azonban elengedhetetlen a szép burkolat és annak megfelelő lerakása, hogy sokáig élvezhessük a teraszunkat.

A következő rétegrend, kizárólag Murexin anyagok felhasználásával a tartós teraszburkolat kialakításához ad segítséget:

 1. Murexin NA 320 önterülő aljzatkiegyenlítő kül- és beltérre: a megfelelő alap kialakításához. Poralakú, cement- és műgyantadiszperzió tartalmú, szálerősített, hidraulikus kötésű önterülő aljzatkiegyenlítő. Kül- és beltéri sima felületek készítéséhez különböző hidegburkolatok ragasztása előtt 3-20 mm rétegvastagságig, valamint szintképzéshez.

 2. LF 1 mélyalapozó: a megfelelő tapadás kialakításához.
  Kiváló minőségű, kékre színezett, műgyantadiszperziós alapozó nagyon jó beszivárgó képességgel. Kül- és beltérben szívóképes alapfelületeknél, mint tapadóhíd, valamennyi ragasztóhoz, aljzatkiegyenlítőhöz és kenhető vízszigetelésekhez.

 3. Hydro Basic 2K vastagfólia: a megfelelő vízszigetelés kialakításához.
  Hidraulikus kötésű, oldószermentes, nem vízáteresztő, tartósan elasztikus, hézag- és varratmentes kétkomponensű kenhető szigetelés. Kül- és beltérben alkalmazható hézagmentes szigeteléshez közvetlenül a kerámia burkolatok alá zuhanyzókban, tusolókban, fürdőszobákban, teraszra és erkélyre, valamint medencékbe.

 4. KGF65 total flex S1 ragasztóhabarcs: hogy a burkolat sokáig a helyén maradjon.
  Fokozott követelményű, alakváltozásra képes, cementtartalmú habarcs, poralakú, szálerősített és porzáscsökkentett, élelmiszerbarát, víz- és fagyálló, műanyag adalékokkal javított, hidraulikusan kötő, csökkentett lecsúszású, meghosszabbított nyitott idejű, flexibilis ragasztóhabarcs. Az EN 12004 és az EN 12002 minőségi követelmények szerint C2 TE S1.

 5. FM60 fugázó: hogy a szép burkolatot kiemeljük a megfelelő színű fugával.
  Poralakú, élelmiszerbarát, fény-, víz- és fagyálló, finom szemszerkezetű, nagy szilárdságú, vízlepergető flexibilis fugázóhabarcs. Egyenletesen húzható és könnyen bedolgozható a fugába. A magas kopásállóságú fugázóanyag alacsony vízfelvétele megakadályozza a foltképződést. Kül- és beltérben 7 mm fugaszélességig. Víz és szennyeződéstaszító. Alkalmas kerámiacsempékhez, burkolólapokhoz, mozaikokhoz, valamint greslapokhoz. Padlófűtés esetén, valamint vizes helyiségekben is alkalmazható. Falra és padlóra, valamint teraszra és erkélyre is használható.

 6.  SIL 60 szaniter szilikon: a dilatációk és sarkok megfelelő tömítésére.
  Egykomponensű, UV és időjárás álló, vízzáró, 20 %-ig nyújtható, szilikon alapú tömítő anyag. Ellenáll a gomba és baktérium hatásainak. Kül és beltéri felhasználásra, dilatációs fugák, kerámia burkolatoknál tágulási hézagok, fal és aljzat csatlakozásoknál alkalmazható, valamint alkalmas még különböző csempék és csempeburkolat és más anyagok találkozásánál.

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo