Újdonság! Dulux TESTER

2020.09.15.

Festés előtt mindig nehéz a választás, hogy milyen szín is legyen az, amit az elkövetkezendő néhány évben „nézünk” majd. A döntés megkönnyítése érdekében érdemes kipróbálni a falon, hogy hogyan is fog mutatni a választott szín az adott fényviszonyok mellett, megnézni, hogy különböző napszakokban, a meglévő bútorok mellett hogyan is mutat a választott szín.

Ehhez nyújt segítséget a Dulux TESTER, amely egy 30 ml-es kiszerelésű, kis hengerrel ellátott festék. A Dulux EasyCare és a Nagyvilág színei összes színében kapható tester segítségével könnyebb lesz a döntés, hogy milyen szín vagy árnyalat illik a szobánkhoz, mi az a szín, amely hosszútávon színesíti a mindennapjainkat. Mivel a színmintán vagy a számítógép monitorján megjelenő színek sokszor eltérhetnek a valóságtól, könnyen csalódhatunk, amikor hazavisszük a drága pénzért megvásárolt nagy mennyiségű festéket. Ezt elkerülendő ajánljuk a próbaszín használatát.

Felhasználás:

Használat előtt rázd fel alaposan! Távolítsd el a védőfóliát, majd óvatosan nyomd a festéket a dobozra épített kis hengerre! A felülettel kb. 45fokos szöget bezárva adagold a festéket és a beépített hengerrel oszlasd el egyenletesen! A második réteg felvitele előtt várj 2-3 órát. A festéket NE hígítsd! Festéskor a hőmérséklet legyen +10°C és +28°C között, a relatív páratartalom 80% alatt. A festék fedőképessége az adott felület minőségétől függően változhat. A megfelelő színtónust a festék a teljes száradás után éri el (28 nap elteltével, az MSZ EN 13300 norma szerint).

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo