Újra Dulux és Sadolin 3+1 akció

2018.03.29.

A nagy népszerűségre való tekintettel újra meghirdetjük 3+1-es Dulux és Sadolin akciónkat.
Az Akzo Nobel Coatings Zrt. által gyártott termékek nagyon népszerűek vásárlóink körében, ezért újra akciót hirdetünk.

 

A Dulux Nagyvilág színei és a Dulux EasyCare beltéri falfestékek 56 illetve 48 különféle színben kaphatók.  

 

A Dulux Nagyvilág színei kiváló minőségű matt leatexemulzió fal- és mennyezetfestésre. Tartós, vízzel tisztítható bevonatot képez. 

 

A Dulux EasyCare víztaszító tulajdonságú beltéri falfesték. A festék összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba. Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről könnyű a szennyeződés eltávolítása.

 

A Sadolin favédő vékony- és vastaglazúrok oldószeres, illetve vizes bázissal is kaphatók. 

 

A vastaglazúrok a mérettartó, kemény vagy puhafából készült faszerkezetek (ajtó, ablak, zsalugáter) ideális bevonata. Vastaglazúr azokon a felületeken tartós, ahol a fa nem mozog, nem repedezik, nincs kitéve mechanikai hatásoknak. A vastaglazúr selyemfényű, áttetsző felületet ad, amely nem csak sokáig védi a fát, de ki is emeli annak szépségét.

 

A vékonylazúrok a nem mérettartó kemény- vagy puhafa szerkezetek (oromzat, ereszalj, deszka, erkélykorlát, kerítés, kapu, faház, kerti bútor) megóvására ideális. Mélyen beszívódik a fába, nem képez vastag filmréteget, így a táguló, mozgó, zsugorodó felületeken sem repedezik meg. A mély beszívódás megakadályozza, hogy a víz bejusson, a fába, ráadásul még szebben kirajzolja a fa természetes erezetét. 

 

AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2018. április 3 – április 30.

 

 AKCIÓS TERMÉKEK:


  • Dulux EasyCare és Dulux Nagyvilág Színei beltéri színes falfestékekre, amelyekkel könnyedén, akár magunk is kifesthetjük a lakást, mosható és foltálló felületet létrehozva.

Az akció tartalma:

Vásároljon 3 db bármilyen, azonos kiszerelésű (2,5 l vagy 5 l)Dulux falfestéket  és a negyedik vödör festéket 5 Ft-ért adjuk.

  • Sadolin Extra, Classic, Plus lazúrra, amely, Magyarország első favédőszer márkája. Ezek a lazúrok a kerti bútorok és kerti fafelületek kezelésére kifejlesztett festékek, amelyek tartósan szép és magas UV védelemmel ellátott felület kialakításában segítenek.

Az akció tartalma:

Vásároljon 3 db 2,5 l-es kiszerelésű Sadolin Extra, Plus vagy Classic lazúrt és mi a negyedik vödör festéket 5 Ft-ért adjuk.

 

Fontos!!!

A webáruházban megrendelt akciós termékeknél a visszaigazoláskor történik a pontos végösszeg kiszámítása és a kedvezmény levonása.

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo