Változások a kiszolgálásban

2020.03.17.

Tisztelt Vásárlóink!

A kialakult „vírus-helyzet” a Total-Épker Kft-t is nehéz helyzet elé állította: továbbra is szeretnénk Vevőink igényeit maximálisan kielégíteni és zökkenőmentesen folytatni tevékenységünk úgy, hogy ezzel ne veszélyeztessük Vásárlóink és kollégáink egészségét. Ezért a következő intézkedéseket vezetjük be:

Kérjük, megrendelését, amennyiben lehetséges, e-mailben az info@total-epker.hu címre vagy a  www.total-epker.hu webáruházon keresztül előzetesen adja le  (mindenképp szíveskedjen megadni egy telefonszámot), személyes átvétel esetén is. Ezzel is csökkentve az üzlettérben eltöltött idő hosszát. 

Személyes átvétel: a megrendelt árut kollégáink összekészítik és lehetőség szerint 24 órán belül  átvehető üzletünkben. Ebben az esetben nincs rendelési minimum. A vásárlás készpénzzel vagy kártyával is fizethető.

Kiszállítás: a kisebb összegű megrendeléseket továbbra is futárszolgálattal szállíttatjuk ki, amely több munkanapot is igénybe vehet, ismerve a futárszolgálatok jelenlegi leterheltségét. 

A 30.000 Ft feletti megrendeléseket mostantól saját fuvarral szállítjuk ki Budapesten a leadott megrendelést követő 1-3 munkanapon belül, előre egyeztett időpontban. 

A kiszállítás támogatása érdekében a saját szállítások esetében a szállítási költséget a felére csökkentjük. 

Kiszállításkor a fizetés történhet készpénzben, illetve előre utalással. A megrendelés végösszegéről minden esetben, a kiszállítás előtt e-mail-ben vagy telefonon értesítjük.

A bolti kiszolgálást szeretnénk a minimumra csökkenteni. Amennyiben mégis személyesen jön üzletünkbe, kérjük az alábbi óvintézkedéseket tartsa szem előtt: az üzlettérben egy időben maximum 1 vevő tartózkodhat. Várakozzon az üzlet előtt, a parkolóban, amíg kollégáink szólítják. Kérjük, tartsa be a megfelelő távolságot várakozás és vásárlás közben is. Kollégáink maszkban és kesztyűben szolgálnak ki, amennyiben lehetséges, kérjük Ön is használjon megfelelő védőfelszerelést.


Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo