Düfa tapétaragasztó speciális 200 g

Düfa tapétaragasztó speciális 200 g

1,200 Ft / Db

Darab

Anyag fajtája: Nagyértékű cellulóz-keverék, methylcellulóz és por alakú diszperzió.
Alkalmazási cél: Nehéztapéták ragasztásához alkalmazható. Különféle struktúrtapéták, vínyiltapéták, üvegszálerősítésű tapéták, nehéz papírtapéták, poszterek ragasztására alkalmazható.
Tulajdonságok: A Spezial-Kleister tulajdonságait tekintve nagy ragasztóerővel és jó kiigazítási lehetőséggel rendelkezik, nagyon kiadós, ellenáll a mész és a cement hatásainak. Friss és száraz vakolaton is foltmentesen szárad. Nem mérgező hatású, de az élelmiszerekkel való közvetlen kapcsolatát kerülni kell. Biológiailag könnyen lebomló.
Alapfelület: Az alapfelületet gondosan tisztítsuk meg. A régi tapétafelületeket düfa Tapetenlöser- el (tapétaoldó) távolítsuk el. A falfelületen lévő lyukakat, repedéseket düfa Füllstoff innen belsőtéri glettanyaggal töltsük ki. Az erősen nedvszívó felületeket a táblázat adatainak megfelelő arányban bekevert düfa Spezial-Kleister-rel, vagy düfa Tapeten-Wechselgrund-dal kezeljük.
Feldolgozás: A csomag tartalmát a táblázatban feltüntetett mennyiségű vízzel keverjük össze, majd kb. 30 perc elteltével ismét keverjük át, így a düfa Spezialkleister felhasználásra kész állapotú lesz. Tapétázás: a tapétát minőségének megfelelően valamint az alapfelületet szívóképességének megfelelően egyidejűleg kenjük be ragasztóval. A tapétát hajtsuk össze, majd hagyjuk jól megpuhulni. A vinyltapeták puhulási ideje rövidebb. Végül a tapétagyártók felhasználási útmutatói szreint végezzük el a tapétázást. A gyenge nedvszívású alapfelületeknél kiegészítésként Düfa Textil- und Wandbelagskleber, D 19a ragasztó is alkalmazható.
A szerszámok tisztítása: A használat után azonnal vízzel.
Tárolás: Száraz helyen tárolandó.
Kiszerelés: 200 g.
Kiadósság: 100 g Spezial-Kleister kb. 12 m2-re elegendő.
Feldolgozási hőmérséklet: Az alapfelületnek és környezetének, a felhordás és száradás alatt min. +5 °C-nak kell lennie.
Megsemmisítés: Csak a teljesen kiürített csomagolást dobjuk a hulladékgyűjtőbe.

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo