Rigips portermékek

2018.09.17.

A Rimano rendkívül jó minőségű gipsz alapú finomvakolatok és glettek kiválóan alkalmasak a beltéri falfelületek egyenetlenségeinek kisimítására és festéshez való előkészítésére.

Rimano 6-30: gépészeti felújítást követő utómunkálatokhoz

Villanyszerelés, vízvezetékek, fűtéscsövek szerelése, valamint radiátorcsere, ablakcsere, ajtócsere után utómunkálatokat szükséges végeznünk. Ezekhez a munkákhoz a Rimano 6-30 gipszes vakolatot ajánljuk, amely 6-30 mm vastagságig alkalmazható, kizárólag beltérben. Az anyaggal a felület készre vakolható. A gipszes vakolat, mint durva szemcséjű vastagvakolat alkalmas új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok belső beton és stabil falazott szerkezeteinek vakolására. 

 

Használata: az élekre pontszerűen felhordott gipszes vakolatba helyezzünk élvédő profilt, vízmértékkel pontosítsuk a helyét.  Száradás után vigyük fel a gipszes vakolatot, dolgozzuk el, majd rövid száradás után nedves szivacs segítségével töröljük át a felületet. 

 

Rimano 3-6: kapart felületek- régi, meglévő felületek felújítása

Felületek kiegyenlítésére és simítására alkalmas 3-6 mm vastagságban.

 

Használata: kaparjuk meg vagy le a felületet, majd használjunk mélyalapozót. Száradás után hordjuk fel a felületre a Rimano 3-6 gipszes vékonyvakolatot 1-2 rétegben. Ha egyenetlen maradt a felület csiszoljuk át. Majd újabb alapozó réteg után festhető, tapétázható a felület.

 

Rimano Plus A:  extra fehér falak

Fehér vagy világos festékek alá a Rigips Rimano Plus A univerzális felületkiegyenlítőt ajánljuk. A termék alkalmazható gipszkartonra, tégla vagy betonfelületre, új vagy felújítandó mész-cement vakolatra, falak és mennyezetek repedéseinek a javítására 0-10 mm vastagságban. 

 

Használata: a felületet vízzel enyhén permetezzük be és a megadott kötési időn belül glettvassal simítsuk el.

Termékajánló


Kérjen ajánlatot!

Munkatársaink késséggel állnak rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot

Forgalmazott termékek

categories categories Termékek
logo